Carp Servis Václavík - Vnadící směs - 1 kg - med (s úpravou do chladné vody) | Hurá na ryby
Oznámení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
OK
Košík
Uživatel: nepřihlášený
V košíku máte:
Načítám
ikona načítání
+420 774 698 420
info@huranaryby.cz
1 396 Kč
  • KAPRAŘINA
  • Carpservis krmení
  • KRMENÍ
  • Carp Servis Václavík - Vnadící směs - 1 kg - med (s úpravou do chladné vody)
  • Carp Servis Václavík - Vnadící směs - 1 kg - med (s úpravou do chladné vody)

    NOVINKA
    Naše cena
    3D náhled
    Video
    Carp Servis Václavík - Vnadící směs - 1 kg - med (s úpravou do chladné vody)
    1
    Výrobce:
    Carp Servis Václavík
    Kód produktu:
    CS0025161
    Cena:
    59 Kč
    Cena bez DPH (12%):
    52,68 Kč
    Cena(Euro):
    2,4 €
    ks
    Skladem v e-shopu

    Do 2-3 pracovních dnů na prodejně Wainerovo nám. 253/7, Brno-Černovice
    Do 3-4 pracovních dnů u Vás

    Popis a parametry
    popis_a_parametry

    Tento výrobek se hlavně svým složením odlišuje od průměrného standardu. Naše vnadící směs je vyráběna především z tepelně upravených surovin, které zaručují svou porézností dynamické vzlínání, jež je důležitým faktorem úspěchu. V jarním a podzimním období se standardně vyrábí s úpravou do chladné vody. This product differs from the average standard mainly with its ingredients. Our feeding mix is made mainly from thermally prepared ingredients that thanks to their porosity guarantee dynamic capillarity, which is a key to success. In spring and autumn it is prepared specially to be used in cold water.

    VŠE O NÁKUPU
    PROVOZOVATEL

    Hurá na ryby s.r.o.
    IČO: 02729148
    DIČ: CZ02729148


    Hodnocení obchodu na Zboží.cz

    KDE NÁS NAJDETE

    Naší prodejnu najdete na adrese
    Wainerovo náměstí 253/7
    618 00 Brno - Černovice

    Bezproblémové parkovaní.
    Zastávka MHD Faměrovo náměstí
    Autobus (47, 49, 74).

    Přejít na mapu
    2014-2024 Hurá na ryby s.r.o.
    Web: Jan Cirhan